Hvorfor skal vandmålerne skiftes?

Fremtidens forbrugsmåling skal være fjernaflæst med hyppigere aflæsninger. Derfor skal alle manuelt aflæste målere udskiftes i de kommende år. Det er et af hovedpunkterne i EU's Energy Efficiency Directive (EED), og målet er at spare ressourcer.

Ved fjernaflæsning kan den enkelte beboer nemlig følge sit forbrug løbende og lettere spare på energien. Samtidig slipper man for at sende servicebiler ud til manuel aflæsning.

Opgrader jeres Drive-By anlæg gratis nu – perioden er begrænset.

Bestil opgradering nu

Udfyld formularen og godkend opgraderingen – så gør vores teknikere sig klar.

Jeg accepterer vilkårene for denne opgradering (se vilkår nederst på siden)

Brunata monterer en ny gateway (netværksboks) i ejendommen. Det er Brunata, som ejer netværksboksen. Brunata skal altid kunne få adgang til netværksboksen, hvilket vil ske efter aftale med eks. administrator eller ejer. Netværksboksen stilles til rådighed uden beregning, men I stiller en 230v strømkilde til rådighed, og afholder udgiften til den strøm, der tilgår netværksboksen. Det forventede strømforbrug er af Brunata beregnet til ca. 25kWh om året. Derudover er der ingen vilkårsændringer i forhold til de eksisterende vilkår, du har for din nuværende Brunata løsning. Disse vilkår vil fortsætte uændret.